Natuurlijk felicitaties richting de BBB namens Leefbaar Lelystad na de fantastische winst in alle Gemeenten in Nederland.

Ondanks de lage opkomst in Lelystad ook hier een grandioze winst.

Wij zien hiermee dat het geloof bij de kiezer in de landelijke partijen nog meer gezakt is en daar profiteren partijen zoals de BBB en een paar anderen van.

En bij ons zijn er nog steeds partijen die halleluja roepen bij het totaal niet werkzame raadsakkoord en wij (Leefbaar Lelystad) een beetje lachwekkend toezien dat dit raadsakkoord stukje bij beetje aan het afbrokkelen is….

Dus provincie Flevoland, wij zeggen niet doen., en een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Want waar zijn de wethouders gebleven die zogenaamd boven de partijen zouden staan, daar is toch niets van terecht gekomen.

Het college heeft te veel bevoegdheden en macht hierdoor gekregen en dat is merkbaar op alle fronten.

Er ontstaan scheurtjes, achter kamertjes politiek en partijen en wethouders die elkaars bloed konden drinken lopen nu hand in hand de raadzaal binnen….

Ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Dus Provincie neem hier een voorbeeld aan.

De inwoner heeft van zich doen laten spreken en gekozen voor een ander beleid en hiermee laten weten geen vertrouwen meer te hebben in de huidige politiek.

Hier mogen wij niet aan voorbij gaan.

Wij laten zien dat met een minderheid in de raad het heel goed werken is en wij ook besluiten kunnen nemen welke door de burgers omarmd worden.

En tenslotte zijn wij door die burgers gekozen.

Leefbaar Lelystad

Door pureveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *