Door Wim Botter

Goedemorgennnn

Een nieuwe dag is weer aangebroken en eerlijk gezegd ben ik nog aan het bijkomen van gisteravond….

Natuurlijk werd onze motie vreemd ten gunste van het stadshart weggestemd want de partijen die daar zitten en het hardst schreeuwen over de ondernemers in het stadshart menen daar géén snars van en volgen de desbetreffende wethouder als makke schapen in de raadszaal.

Zo gaat dat al jaren en men trapt er steeds weer in en zo blijf ik , met mijn collega’s van Leefbaar Lelystad, maar vechten tegen de bierkaai met de hoop dat het ooit weer goedkomt met dit stadshart….

Ik zit negen jaar in de gemeente raad en vecht al negen jaar hiervoor maar de moed zakt me soms in de schoenen….

Toch zal ik niet opgeven en mijn stem laten horen ook al weet ik dat het zinloos is zolang ook dit college en dit raadsakkoord van kracht blijft…

Ben benieuwd naar wat onze verslaggever van de Flevopost nu weer uit zijn giftige pen tevoorschijn tovert, na zijn uitlatingen over de laatste kans voor het stadshart vorige week….

Maar daar heb ik wel een wat hogere bloeddruk voor over want alles is vergankelijk toch en eens zal het recht zegevieren.

Ondernemers stadshart blijf achter City Marketing Lelystad staan, maak één vuist want jullie waren op de goede weg.

Niet laten intimideren en blijf in overleg met diegenen die het goed met jullie voor hebben…..

Vrienden na dit gezegd en geschreven te hebben ga ik over tot de orde van de dag en verwelkom zometeen Gabi kippetje in de Jol en zij zorgt weer voor een makkelijke woensdag.

Verder ga ik naar therapie en zoals gezegd bijkomen van een misselijkmakende raadsvergadering gisteravond.

Door pureveen